Kairi Kaarlaid Energia intuitiivteraapia

Kairi Kaarlaid logo round extra small

Erilised hetked elus – Ingli ilmutus

Täna meenus mulle, et mõned aastad tagasi olin oma tööolukorra pärast meeleheitel. Olin veidi aega varem lugenud, et inglid annavad vahel oma kohalolekust märku sulgedega. Istusin töökohal oma laua taga ja suures meeleheites suunasin pilgu justkui abi otsides aknast välja. Äkitselt nägin oma tööakna taga suurt valget udusulge. Ma polnud varem ega ole hiljem sellist sulge näinud; see oli lumivalge, kaardus kujuga, justkui tavaline udusulg, aga ebatavaliselt suur, tõesti suur ning paistis imepehme ja kerge. Sulg hõljus kergelt ja ühtlaselt mu silme all otse taevast alla. Vaatasin sulge lummatult ja tundsin, et olen ime tunnistajaks. Tänasin ingleid, et nad näitasid mulle, et nad on minuga.

 

Mõne aja pärast lahenesid mu tööprobleemid imelisel viisil ja minu joaks nii positiivselt, nagu ma poleks isegi paluda osanud.

Views: 9

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *