Kairi Kaarlaid Energia intuitiivteraapia

Kairi Kaarlaid logo round extra small

Erilised hetked elus – Tõelisuse tõenäosus Viinis

Ma vaatasin maanduva lennuki aknast välja ja samal hetkel, kui lennuk lendas üle maneeži, hüppas ratsanik hobusega üle tõkke. Lennuk maandus, tulin lennukist välja ja lennujaamas nägin nunna, kes tikkis suurt linikut. Ei olnud uni, see oli eile, päriselt. Pärast seda mõtlesin mida ma kolmandaks näen, sest ikka on ju kolm, aga ei näinud midagi. Siis, mitu tundi hiljem, läksin Viini katedraali ja kui ma sinna läksin oli sompus ja vihmane ja kui ma katedraalist välja tulin, siis oli kaunis päikesepaisteline ilm.

Mul oli tunne, et ma olen tegelane muusikavideos, noh muusikavideotes on ju sedalaadi reaalsus. Kas teil on ka nii, et see, mis tundub väga päris, ehe, tõeline, tundub samal ajal ka kuidagi ebareaalne? Reaalne sürrealism ja sürreaalne reaalsus.

Views: 2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *