Kairi Kaarlaid Energia intuitiivteraapia

Kairi Kaarlaid logo round extra small

Erilised hetked elus – Vahel meil lihtsalt ei lasta lollusi teha

Mul oli vaja üks mitmeleheküljeline dokument välja printida, selle õigsus oma allkirjaga kinnitada ja tähtsatele isikutele saata.

 

Printisin siis dokumendi välja, aga selle esimene leht oli märg. Mul ei ole õrna aimugi, kuidas on võimalik, et printerist tuleb esimene leht märjana välja, aga märg ta oli ja sellist märga ja koledat dokumenti ma ei tahtnud küll oma allkirjaga kinnitada ja kellelegi saata.

 

Nõndaks, tahtsin siis esimese lehe uuesti printida, aga printer ei printinud. Roheline tuli põles, arvuti näitab, et printer on online, aga printer ei prindi. Ei prindi ja kõik. Mässan ja mässan, kuni arvuti näitab, et printeril ei ole paberit. No aga on ju paber! Aga ei prindi ja kõik. Mässan ja mässan, kuni arvuti näitab, et printer pole online. Mu kannatus hakkas tõsiselt katkema, mul oli selle dokumendiga muidugi kiire ja see oleks pidanud juba eile olema saadetud. Installisin siis draivereid maha ja peale, seisin pea peal koos printeriga, siis arvutiga ja siis koos printeri ja arvutiga, aga ei miskit. Ei prindi ja kõik.

 

See asi tundus mulle algusest peale kahtlane ja mulle hakkas lõpuks koitma, et mul lihtsalt ei lasta seda dokumenti printida. Katsusin siis rahuneda ja mõelda, miks mul ei lasta. Arvasin, et võib-olla on sellel dokumendil viga sees ja mul ei lasta oma allkirjaga vigase dokumendi õigsust kinnitada. Võtsin siis selle dokumendi uuesti ette ja lugesin veelkord üle, nüüd juba vist kümnendat korda. Enne mind oli seda dokumenti veel kaks inimest lugenud. No ja muidugi! leidsin ma sealt väga tobeda vea. Ma oleks ääre pealt oma allkirjaga täielikku lollust kinnitanud. Parandasin siis vea ära ja printisin dokumendi probleemideta välja.

Views: 4

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *